Timočka Timočka
Početna / Vesti / Nova godina na Gradskom trgu u Zaječaru!
Vatromet 2019
Foto: Pixabay, ilustracija

Nova godina na Gradskom trgu u Zaječaru!

Veliki broj Zaječaraca, ali i brojni gosti iz susedne Bugarske, dočekali su novu 2019. godinu na gradskom trgu u Zaječaru, uz kuvano vino, grejanu rakiju, praseće pečenje, uz orkestar Zlatne trube, mladu Zaječarku Milicu Ilić i popularnu zvezdu Natašu Bekvalac.

Doček Nove godine Zaječar 2019
Foto: zajecar.info

Program na Trgu oslobođenja u Zaječaru počeo je u 22.00 nastupom orkestra Zlatne trube iz Knjaževca, a zatim je nastupila mlada Zaječarka Milica Ilić.

Sat vremena pre ponoći na scenu je izašla Nataša Bekvalac. Tačno u ponoć, pre vatrometa, Novu godinu Zaječarcima je čestitao gradonačelnik Boško Ničić.

— Neka vam Bog podari zdravlje, sreću, ljubav. Mi, koji vodimo ovaj grad zahvaljujući poverenju vas Zaječaraca, kojih je ovde sve više, potrudićemo se koliko znamo i možemo da se ponovo vrate radna mesta u ovaj naš grad, da ovde živimo, da ne idemo više po svetu, da Zaječar i Timočka Krajina budu najlepši za naš život, da se složimo i umnožimo. Živi bili i srećna Nova godina! — rekao je Ničić u novogodišnjoj čestitki.

Doček Nove godine Zaječar 2019
Foto: zajecar.info

Službe urgentne medicine i granične policije tradicionalno je obišao gradonačelnik i dežurnim radnicima čestitao Novu godinu.

Prilikom obilaska graničnog prelaza Vrška čuka, Ničić je, sa svojim saradnicima, carinskim službenicima i graničnoj policiji, ali nakon toga i radnicima urgentne medicine, uručio prigodne poklone.

Možda će Vas zanimati

GU Zaječar: Obaveštenje za registrovane poljoprivredne proizvođače

GU Zaječar: Obaveštenje za registrovane poljoprivredne proizvođače

Grad Zaječar i Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Zaječar „Agroznanje” pozivaju registrovane poljoprivredne proizvođače da …

GU Zaječar: Obaveštenje za pčelare

GU Zaječar: Obaveštenje za pčelare na teritoriji grada Zaječara

Gradska uprava grada Zaječara, na osnovu informacija koje su dobili od nadležne PSSS „Agroznanje” Zaječar …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica