ВестиНови тријумф одбојкашица Зајечара: Крагујевчанке пале после преокрета и пет одиграних сетова

Нови тријумф одбојкашица Зајечара: Крагујевчанке пале после преокрета и пет одиграних сетова

Одбојкашице Зајечара савладале су после велике борбе екипу „Смеч 5” у Крагујевцу са 3:2 у сетовима, наневши други пораз у сезони на истоветан начин својим ривалкама.

Нагласили смо у најави дуела да очекује тежак задатак изабранице тренера Тошића, што се и обистинило. Домаћину гори под ногама, сваки бод је и те како битан, али Зајечарке играју ову сезону без пардона, против далеко искуснијих екипа.

Почело је одлично за гошће, рутински добијен први сет резултатом 19:25. Међутим, уследио је преокрет Крагујевчанки и два добијена сета домаћих одбојкашица 25:21 и 25:15. И када су многи помислили да је све готово, подигле су се из пепела Зајечарке и новим преокретом решиле меч у своју корист. У два последња сета било је 19:25 и 10:15 за гошће, које су на тај начин стигле до шесте победе у сезони.

Екипа Зајечара налази се на 6. месту табеле Прве „Б“ лиге Србије са 16 освојених бодова и чини се да су већ сад направиле пристојну залиху бодова да не размишљају о опстанку.

Резултат добија на значају ако се зна да играчице Ивана Буце Тошића имају и две утакмице мање, које ће одиграти на домаћем терену, против „Гимназијалца” из Краљева и „Златибора” из Чајетине из 8. и 10. кола, док по распореду редовног 14. кола следи дуел против трећепласираног „Ваљева” у гостима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб