ВестиОбележавање завршетка пројекта „Осветљење Сунчане стазе” на Краљевици

Обележавање завршетка пројекта „Осветљење Сунчане стазе” на Краљевици

„Сунчана стаза” на Краљевици

У понедељак, 29. јуна на Краљевици ће свечано бити обележен завршетак пројекта „Осветљење Сунчане стазе”. Овим поводом планиране су различите активности.

За 09:45 сати заказано је окупљање деце испред стадиона ФК „Тимок 1919”, подела мајица и ранчева, и полазак на „Сунчану стазу”. Планиран је обилазак стазе и кратко предавање о здравим стиловима живота, након чега следи лагана трка (у виду маратона), до платоа Факултета за менаџмент.

На платоу Факултета за менаџмент за 11:00 сати је заказано обраћање медијима и деци.

За пензионере се у 19:00 сати организује вечерња шетња „Сунчаном стазом”, док ће се у 20:00 сати наши најстарији суграђани окупити на платоу Факултета за менаџмент, где ће им бити подељене мајице.

Изградњом трим стазе у Парк-шуми „Краљевица”, Град Зајечар је добио спортски објекат за правилан развој како професионалних спортиста тако и рекреативаца. Како је „Сунчана стаза” постала место окупљања омладине и старијих, како у преподневним тако и у вечерњим часовима, Град Зајечар је конкурисао и за осветљење ове стазе, како би се грађанима омогућило њено несметано и безбедно коришћење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб