Timočka Timočka
Početna / Vesti / Održan javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”
Javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”
Foto: zajecar.info

Održan javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”

U sali Gradskog veća grada Zaječara održana je prezentacija povodom javnog uvida u nacrt Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”.

Materijal se može pogledati svakog radnog dana od 07:30 do 15,:0 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, ul. Krfska br. 4 u Zaječaru, a obaveštenja se mogu dobiti na istoj adresi (1. sprat, kancelarija br. 2) od 07:30 do 15:30 časova.

Javni uvid u Nacrt Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo” trajaće do 25. februara 2020. godine.

Nacrt plana je dostupan i u digitalnom obliku na zvaničnoj internet strani grada Zaječara.

Primedbe na Nacrt Plana detaljne regulacije fizička i pravna lica mogu dostaviti u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Gradske uprave Grada Zaječara (Trg oslobođenja, br. 1 u Zaječaru), u toku trajanja Javnog uvida zaključno sa 25. februarom.

Javna sednica Komisije za planove na kojoj će biti razmatrane dostavljene primedbe tokom Javnog uvida biće održana dana 11. marta, sa početkom u 12:30 časova u sali Skupštine grada (Trg oslobođenja, br. 1 u Zaječaru).

Javnoj sednici mogu da prisustvuju i usmeno obrazlože podnete primedbe fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su podneli primedbe u pisanom obliku u toku trajanja Javnog uvida.

Lice ovlašćeno od strane nadležnog organa za davanje obaveštenja je Glavni urbanista grada Zaječara dipl. inž. arh. Ivan Stojanović, kontakt: 019/444-600, ivan.stojanovic@zajecar.info.

Izradu Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo” finansira Evropska unija u saradnji sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Možda će Vas zanimati

Grad Zaječar — COVID-19

Četiri nova slučaja virusa COVID-19 u Zaječaru

U poslednjih 24 sata, obrađeno je ukupno 40 uzoraka sa teritorije grada Zaječara poslatih u …

Devojka nosi kišobran

U Srbiji nestabilno za vikend, toplo uz kratkotrajne pljuskove

U Srbiji tokom vikenda biće i oblaka i sunca, a ponegde i kratkotrajnih pljuskova sa …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica