Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Одржан јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”
Јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”
Фото: zajecar.info

Одржан јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

У сали Градског већа града Зајечара одржана је презентација поводом јавног увида у нацрт Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”.

Материјал се може погледати сваког радног дана од 07:30 до 15,:0 часова у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, ул. Крфска бр. 4 у Зајечару, а обавештења се могу добити на истој адреси (1. спрат, канцеларија бр. 2) од 07:30 до 15:30 часова.

Јавни увид у Нацрт Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” трајаће до 25. фебруара 2020. године.

Нацрт плана је доступан и у дигиталном облику на званичној интернет страни града Зајечара.

Примедбе на Нацрт Плана детаљне регулације физичка и правна лица могу доставити у писаној форми Одељењу за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, Градске управе Града Зајечара (Трг ослобођења, бр. 1 у Зајечару), у току трајања Јавног увида закључно са 25. фебруаром.

Јавна седница Комисије за планове на којој ће бити разматране достављене примедбе током Јавног увида биће одржана дана 11. марта, са почетком у 12:30 часова у сали Скупштине града (Трг ослобођења, бр. 1 у Зајечару).

Јавној седници могу да присуствују и усмено образложе поднете примедбе физичка лица и представници правних лица који су поднели примедбе у писаном облику у току трајања Јавног увида.

Лице овлашћено од стране надлежног органа за давање обавештења је Главни урбаниста града Зајечара дипл. инж. арх. Иван Стојановић, контакт: 019/444-600, ivan.stojanovic@zajecar.info.

Израду Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” финансира Европска унија у сарадњи са Владом Републике Србије преко програма „ЕУ ПРО”.

Можда ће Вас занимати

Караван „Изађи ми на теглу” у Зајечару

Најбољи ајвар у Зајечару направила екипа „Царски ајвар“ – ученици зајечарске Економско-трговинске школе (ФОТО)

Седму годину заредом, у Зајечару је организована манифестација „Изађи ми на теглу”. Ове године због …

Апотека „Зајечар”: Акција „Питајте свог фармацеута”

Апотека „Зајечар” организовала акцију „Питајте свог фармацеута”

Традиционално поводом градске славе, Апотека „Зајечар” организовала је акцију „Питајте свог фармацеута”, у центру Зајечара. …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница