VestiOdržan kurs „Moć promene” u prostorijama „Dečijeg centra” Zaječar

Održan kurs „Moć promene” u prostorijama „Dečijeg centra” Zaječar

„Dečiji centar” Zaječar — Kurs „Moć promene”

„Dečiji centar” Zaječar u saradnji sa Udruženjem „Fenomena” iz Kraljeva organizovao je kurs „Moć promene”. Prvi susret održan je u subotu, 12. oktobra sa početkom u 12 časova, u prostorijama „Dečijeg centra” Zaječar.

Kurs čini ciklus radionica, zajedno sa časovima fizičke samoodbrane, a namenjen je devojkama srednjoškolskog uzrasta. Na ovim susretima, u narednih 7 nedelja, petnaestak devojaka će imati mogućnost da steknu veštine prepoznavanja sopstvenih emocija i potreba, veštine postavljanja granica, razumevanje obrasca moći i kontrole u vezama, ali i kako ih prepoznati i zaštititi se od nasilja u vezama.

Cilj ovog kursa je osnaživanje mladih devojaka da preuzmu aktivnu ulogu u svom životu putem samopomoći. Tokom ovog kursa devojke će imati priliku i da savladaju osnovne tehnike samoodbrane i nauče kako ih mogu primeniti u svakodnevnom životu. Kurs vode dve akreditovane voditeljice i instruktorka samoodbrane, a učešće na kursu je besplatno.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,024PratilacaLajkuj
4,100PratilacaZaprati
1,238PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx