Тимочка КрајинаКњажевацОдржана 12. седница Скупштине општине Књажевац: Усвојени извештаји о припремљености школа на...

Одржана 12. седница Скупштине општине Књажевац: Усвојени извештаји о припремљености школа на територији књажевачке општине

Одборници Скупштине општине Књажевац на редовној 12. седници локалног парламента разматрали су и подржали неколико извештаја о оствареним резултатима рада, као и извештаје о припремљености основних школа на територији књажевачке општине.

Председник општине Књажевац Милан Ђокић похвалио је рад свих школа на територији Општине и изразио задовољство због постигнутих резултата књажевачких ученика.

На седници Скупштине општине усвојен је и Извештај о остварености Годишњег плана рада и припремљености ОМШ “Предраг Милошевић”, као и Извештај о оствареним резултатима и материјално-техничкој припремљености средњих школа у Књажевцу.

Локални парламент се позитивно изјаснио по питању именовања чланова Општинског савета родитеља и измени решења о именовању чланова Школског одбора Техничке школе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,766ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб