Тимочка КрајинаБорУ Градској управи Бор одржан радни састанак са представницима независног и самосталног...

У Градској управи Бор одржан радни састанак са представницима независног и самосталног синдиката

Фото: Град Бор

У Градској управи Бор одржан је радни састанак са представницима независног и самосталног синдиката, на тему питања и права запослених, како и на који начин обезбедити боље услове рада запосленима у јавном сектору.

Много тема отворено је на састанку, али свакако највише се дискутовало о помоћи запосленима кроз исплату једнократне солидарне помоћи.

„Са представницима независног и самосталног синдиката одржали смо један веома добар и конструктиван радни састанак. Ово је важан корак ка изналажењу решења за економске тешкоће и унапређење услова рада у јавном сектору. Отворени дијалог и сарадња између локалне самоуправе и синдиката кључни су за постизање заједничких циљева. Исплата солидарне помоћи је само почетак шире иницијативе за побољшање животног стандарда запослених“ казао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Почетком године, једнократну помоћ добили су запослени у јавним предузећима, док ће се се наредне недеље помоћ исплаћивати и преосталим јавним установама и запосленима у Градској управи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,765ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб