Timočka Timočka
Početna / Vesti / Održana 139. sednica Gradskog veća grada Zaječara
Grad Zaječar — Opština

Održana 139. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Gradski većnici su na današnjoj sednici usvojili Nacrt Odluke o drugoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za 2020. godinu sa Izmenom Kadrovskog plana za 2020.godinu, Nacrt Odluke o izmeni Odluke o pristupanju izradi Plana razvoja grada Zaječara za period 2021–2027, kao i Predlog Zaključka o povlačenju Predloga Odluke o uniformi i oznakama komunalnih milicionara, utvrđen na 138. sednici Gradskog veća grada Zaječara.

Usvojen je i Predlog Zaključka o povlačenju Predloga Odluke o boji i načinu označavanja vozila i opreme komunalne milicije, utvrđen na 138. sednici Gradskog veća grada Zaječara.

Većnici su dali zeleno svetlo i na Nacrt Odluke o načinu i postupku imenovanja direktora javnih preduzeća čiji je osnivač grad Zaječar uz izmenu, na Nacrt Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom za sport „Zaječar” u likvidaciji, kao i na Nacrt Rešenja o imenovanju Komisije za izbor direktora javnih preduzeća uz izmenu.

Jednoglasno je usvojen i izveštaj o poslovanju Javnog komunalnog preduzeća „Higijena Zaječar” Zaječar za 2019. godinu, Rešenje o usvajanju finansijskog izveštaja Javnog komunalnog preduzeća „Higijena Zaječar” Zaječar za 2019. godinu, Rešenje o usvajanju izveštaja o radu Javnog komunalno-stambenog preduzeća „Zaječar” Zaječar za 2019. godinu, Rešenje o usvajanju redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja Javnog komunalno-stambenog preduzeća „Zaječar” Zaječar za 2019. godinu i Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o načinu pokrića gubitka Javnog komunalno-stambenog preduzeća „Zaječar” za 2019. godinu.

Zeleno svetlo je dato i na odluku o završnom budžetu grada Zaječara za 2019. godinu sa izveštajem revizora.

Na sednici je usvojen Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja za period 01.01.2019. godine do 31.12.2019. godine Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju” Zaječar – u likvidaciji, Nacrt Rešenja o usvajanju Godišnjeg finansijskog izveštaja i mišljenje ovlašćenog revizora na finansijski izveštaj za 2019. godinu, Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod” Zaječar, Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o načinu pokrića gubitka Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod” Zaječar za 2019. godinu kao i Rešenje o izmeni Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod” Zaječar uz izmenu.

Zeleno svetlo je dato i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune Statuta Javnog komunalnog preduzeća „Parkiranje, projektovanje i nadzor” Zaječar, na Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o usvajanju promene pečata, štambilja i zaštitnog znaka Javnog komunalnog preduzeća „Parkiranje, projektovanje i nadzor” Zaječar, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Matične biblioteke „Svetozar Marković” Zaječar, na Predlog Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju radnog tima za izradu lokalnog akcionog plana za Rome grada Zaječara.

Na 139. sednici je usvojen i Zaključak o davanju u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara u Grljanu (u sklopu Doma kulture) i Zaključak o davanju u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara u Zaječaru, u ul. Trg oslobođenja br. 1.

Možda će Vas zanimati

Timočka Krajina — COVID-19

Epidemiološka situacija na teritoriji Timočke Krajine – 19.01.2021.

Epidemiološka situacija na teritoriji Timočke Krajine – utorak, 19.01.2021.ZAJEČARNa osnovu 56 novoobrađenih PCR i AG …

Grad Zaječar — Zima

Sunce “izaziva” sneg: Danas umereno oblačno sa sunčanim periodima

U Srbiji ujutro umeren, ponegde i jak mraz, mestimično sumaglica i magla. U toku dana …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica