VestiOdržana 17. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Održana 17. sednica Gradskog veća grada Zaječara

17. sednica Gradskog veća grada Zaječara
Foto: Grad Zaječar

U velikoj sali Gradske uprave održana je 17. sednica Gradskog veća grada Zaječara.

Na sednici su razmatrani i usvojeni zapisnici sa 15. i 16. sednice Gradskog veća.

Gradski većnici su jednoglasno usvojili Nacrt Odluke o budžetu grada Zaječara za 2022. godinu, sa Kadrovskim planom za 2022. godinu.

Zeleno svetlo je dato i na Nacrt Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2021. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni, kao i na Nacrt Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2022. godinu.

Na 17. sednici Gradskog veća usvojen je i Nacrt Programa za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2022. godinu, Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Higijena” Zaječar, Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti Javnom komunalnom preduzeću „Parkiranje, projektovanje i nadzor” Zaječar, na Plan zimskog održavanja ulica i puteva na teritoriji grada Zaječara 2021/2022 godine, Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje” Zaječar za 2022. godinu, Nacrt Rešenja o prestanku mandata direktora Narodnog muzeja „Zaječar” u Zaječaru, Nacrt Rešenja o imenovanju direktora Narodnog muzeja „Zaječar” u Zaječaru i Nacrt Rešenja o imenovanju Komisije za stipendiranje studenata grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

22,920PratilacaLajkuj
3,778PratilacaZaprati
1,284PratilacaZaprati
113PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x