ponedeljak , 17. februara 2020.
Timočka Timočka
Početna / Vesti / Održana 35. sednica Skupštine grada Zaječara
35. sednica Skupštine grada Zaječara

Održana 35. sednica Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je juče održana sednica lokalnog parlamenta po hitnom postupku, kako bi bili obezbeđeni uslovi za neometano funkcionisanje MZ Vratarnica i Centra za socijalni rad.

Odbornici su većinom glasova na sednici dali saglasnost na Nacrt Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Zaječaru. Umesto Mirjane Radivojević, za novog v.d. direktora imenovan je diplomirani pravnik iz Zaječara Nenad Dinulović.

35. sednica Skupštine grada Zaječara

Doskorašnji predsednik Mesne zajednice Vratarnica Gradimir Vasić podneo je ostavku na tu funkciju. Savet MZ Vratarnice nije zasedao duže od tri meseca, čime su se stekli uslovi za njegovo raspuštanje. Odbornici su većinom glasova za poverenika grada Zaječara izglasali Miodraga Jovanovića, penzionera iz Zaječara. Jovanović će obavljati tekuće neodložne poslove MZ Vratarnica sve do konstituisanja novog Saveta u Vratarnici.

35. sednica Skupštine grada Zaječara

Na današnjem zasedanju, potvrđen je mandat novom odborniku Skupštine grada Zaječara. Umesto nedavno preminulog Jovice Mihailovića, za novog odbornika SNS-a imenovan je poljoprivredni inženjer Vladimir Stošić.

35. sednica Skupštine grada Zaječara

Takođe, odbornici su usvojili i rešenje o imenovanju predsednika članova i sekretara komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica, kao i rešenje o obrazovanju Drugostepene komisije za sprovođenje pomenutih izbora.

Možda će Vas zanimati

Hajduk Veljkova ulica u Zaječaru

U Zaječaru umereno oblačno, maksimalna dnevna temperatura do 11 stepeni

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, samo još ujutru na jugu ponegde …

Dom zdravlja u Zaječaru

Radno vreme zaječarskih zdravstvenih službi tokom praznika

U toku predstojećeg praznika, Dana državnosti, 15, 16. i 17. februara, zdravstvene službe u Zaječaru …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica