Timočka Timočka
Početna / Vesti / Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 14. februar 2020.
Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 14. februar 2020.

Ulazak Meseca u znak Škorpiona najavljuje nastavak ličnih transformacija i konačno oslobođenje ljušture koja nas je sputavala da duboko dišemo u konačnom miru. Misli i osećanja će se konačno integrisati i nadalje funkcionisati usklađeno.

Horoskop

Dnevni horoskop — Ovan

Dnevni horoskop — OvanOvan (od 21. marta do 20. aprila)

POSAO
Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprostavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet.

LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.

ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop — Bik

Dnevni horoskop — BikBik (od 21. aprila do 21. maja)

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se distancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

LJUBAV
Uvek postoji i “ružniji deo stvarnosti”, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

ZDRAVLJE
Više šetajte.

Dnevni horoskop — Blizanci

Dnevni horoskop — BlizanciBlizanci (od 22. maja do 21. juna)

POSAO
Pažljivije analizirajte nove događaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji.

LJUBAV
Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Rak

Dnevni horoskop — RakRak (od 22. juna do 22. jula)

POSAO
Vaš poslovni neuspeh ne predstavlja veliki gubitak i zato odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate objašnjenja koja nudite.

LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.

ZDRAVLJE
Više šetnje će Vam prijati.

Dnevni horoskop — Lav

Dnevni horoskop — LavLav (od 23. jula do 22. avgusta)

POSAO
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju.

LJUBAV
Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad prvi utisak ume lako da zavara.

ZDRAVLJE
Prekontrolišite vid.

Dnevni horoskop — Devica

Dnevni horoskop — DevicaDevica (od 23. avgusta do 22. septembra)

POSAO
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima.

LJUBAV
Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

Dnevni horoskop — Vaga

Dnevni horoskop — VagaVaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

POSAO
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti.

LJUBAV
Zadržite određenu meru opreza i mudrosti. Nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Škorpija

Dnevni horoskop — ŠkorpijaŠkoprija (od 24. oktobra do 22. novembra)

POSAO
Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovnoj saradnji.

LJUBAV
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop — Strelac

Dnevni horoskop — StrelacStrelac (od 23. novembra do 21. decembra)

POSAO
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje pred saradnicima.

LJUBAV
Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe. Važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop — Jarac

Dnevni horoskop — JaracJarac (od 22. decembra do 20. januara)

POSAO
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

Dnevni horoskop — Vodolija

Dnevni horoskop — VodolijaVodolija (od 21. januara do 19. februara)

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike.

LJUBAV
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka “emotivna spona”, koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Ribe

Dnevni horoskop — RibeRibe (od 20. februara do 20. marta)

POSAO
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujte osnovna pravila.

LJUBAV
Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi.

ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 

Izvor:danasnji-dnevni-horoskop.com

Možda će Vas zanimati

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 25. maj 2020.

Mars u sekstilu sa Uranom otvara poslednju sedmicu meseca maja i sa sobom donosi mogućnost …

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 24. maj 2020.

I danas je aktuelan aspekt započet juče, dakle Mesec je u znaku Blizanaca i zove …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica