VestiOdržana 92. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Održana 92. sednica Gradskog veća grada Zaječara

92. sednica Gradskog veća grada Zaječara
Foto: Grad Zaječar

Danas je održana 92. sednica Gradskog veća grada Zaječara.

Većnici su usvojili Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada, kao i Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Istorijskog arhiva „Timočka Krajina” Zaječar za 2018. godinu, Rešenja o usvajanju Izveštaja o finansijskom poslovanju Istorijskog arhiva „Timočka Krajina” Zaječar za 2018. godinu, Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i Program rada Istorijskog arhiva „Timočka Krajina” Zaječar za 2019. godinu i Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan za 2019. godinu Istorijskog arhiva „Timočka Krajina” Zaječar.

Na sednici je usvojen i Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Predškolske ustanove „Đulići” u Zaječaru, predlog Rešenja o načinu korišćenja javne garaže u ulici Bulevar dr Zorana Đinđića u Zaječaru, predlog Rešenja o izmenama o obrazovanju i imenovanju Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Zaječara.

Većnici su dali saglasnost i na predlog Rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara za 2019. godinu.

 

Izvor:zajecar.info

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,189PratilacaZaprati
1,251PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub