Тимочка КрајинаКњажевацОдржана прва седница Општинског већа у Књажевцу

Одржана прва седница Општинског већа у Књажевцу

1. седница Општинског већа општине Књажевац
Фото: Општина Књажевац

Јуче је одржана 1. седница Општинског већа општине Књажевац у новом сазиву.

Седници је председавао председник општине Милан Ђокић који је на почетку заседања честитао већницима на избору новог сазива Општинског већа и пожелео успешну сарадњу и пуно конструктивних и корисних одлука.

„Састав Општинског већа је сличан претходном – имамо представнике неких нових месних заједница, имамо и нових и старих чланова. На почетку данашње седнице договорили смо се да дамо максималан допринос сви заједно: да радимо што конструктивније, боље и ефикасније, доносимо што више корисних и добрих одлука и сигуран сам, знајући већнике и из претходних година са многих претходних седница, да ћемо наставити са добрим, интензивним и ефикасним радом. На дневном реду било је неколико тачака које су јако значајне, а тичу се јединице Цивилне заштите које ће код нас бити компензоване постојећом јединицом Добровољног ватрогасног друштва. Локална самоуправа ће обезбедити сву неопходну логистику како би та јединица могла да ради. Донели смо и Програм Еко фонда, крећемо са свим оним што је предвиђено: третирање комараца и осталих инсеката које ће почети за неколико дана. Допунили смо Програм мера пољопривредне производње, додавши још недостајућих пара за набавку опреме за прераду пољопривредних производа на газдинству. Тако ће сви они који су конкурисали у одређеној мери бити и испоштовани додељеним средствима”, рекао је након седнице председник општине Књажевац Милан Ђокић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб