ВестиОдржана прва званична конференција за новинаре Грађанског покрета „Победа за наш град...

Одржана прва званична конференција за новинаре Грађанског покрета „Победа за наш град – Др Ненад Ристовић” у Зајечару

Грађански покрет „Победа за наш град – Др Ненад Ристовић” — Прес-конференција

У Зајечару је одржана прва званична конференција за новинаре Грађанског покрета „Победа за наш град – Др Ненад Ристовић”, на којој је представљено решење о формирању покрета, основаног 18. априла ове године.

Грађански покрет „Победа за наш град – Др Ненад Ристовић” — Прес-конференција

„Покрет ’Победа за наш град’ је једна озбиљна грађанска организација која има и свој статут, кроз који смо јасно дали који је делокруг и интересовање нашег покрета. Овде су окупљени они људи који немају резервни град, који желе да живе у овом граду и да живе заједно са овим градом. Свакога дана нас је све мање, све мање оних који овде живе и раде, а све више оних који желе да нађу боље место за живот на некој другој страни. Желимо да активирамо, ангажујемо све људе који имају вољу и жељу, знање, интересовање и способност, да објединимо наше идеје, и да заједно са тим идејама помогнемо да овај град стане на ноге”, рекао је др Ненад Ристовић на прес-конференцији.

Ристовић је такође додао да ће се борити против сваке странке, партије, покрета, групе људи која се крије иза страначких обележја и која као примарни циљ свога функционисања и постојања има остварење личних интереса за себе и за своју групу

„Наш Покрет окупља, у највећем броју људе, који су се сами остварили до сада, који живе и раде од свога зноја, труда, рада и што остваре са својих десет прстију. Свима осталима, који мисле да ће овде наћи неко ухлебљење, поручујем: Немојте долазити, сигурно нећете бити део овога тела”, поручио је др Ненад Ристовић на конференцији за новинаре.

Грађански покрет „Победа за наш град – Др Ненад Ристовић” — Прес-конференција

Доктор Ненад Ристовић је указао на то да град Зајечар највише мучи дужничко ропство, у коме нас је према његовим речима, довела власт од 2004. године до данас и да град тренутно дугује преко милијарду и 100 милиона.

Грађански покрет „Победа за наш град – Др Ненад Ристовић” — Прес-конференција

Он је такође напоменуо да се на две претходне седнице Скупштине града Зајечара тражи отпис дуга, али да је непринципијално и безобразно не изаћи пред грађане и рећи ко је тај дуг направио.

Др Ненад Ристовић

„На последњој седници Скупштине града Зајечара, питали су, пошто сваки предлог критикујемо, да ли имамо неки предлог за решавање проблема? Имамо, предлог је једноставан: Морате се склонити и овај град морају водити људи који су стручни и који су нешто створили, а не трчали из једне у другу странку и сакривали се само ради свог личног интереса. Са таквим људима никада нећемо сарађивати”, нагласио је Ненад Ристовић.

Ристовић је на крају конференције нагласио да би било добро за овај град уколико садашња власт учини да се један уложени динар из буџета, двоструко или троструко врати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб