Тимочка КрајинаКњажевацОпштина Књажевац добитник сертификата ЕУ за опремање спа центра на Бањици

Општина Књажевац добитник сертификата ЕУ за опремање спа центра на Бањици

Општина Књажевац добитник сертификата ЕУ за опремање спа центра на Бањици

У свечаној сали Градске управе у Краљеву организовано је свечано уручење сертификата о подршци пројектима пословне инфраструктуре преко развојног програма „ЕУ ПРО Плус”. Међи добитницима сертификата је и Општина Књажевац.

Министарка за европске интеграције Тања Мишчевић и амбасадор Европске уније у Србији Емануеле Жиофре уручили су сертификате представницима 20 градова и општина који ће уз подршку ЕУ од 5 милиона евра, обезеђених преко програма „ЕУ ПРО Плус”, унапредити пословну инфраструктуру и услове за нове инвестиције.

Догађају су присуствовали и председник општине Књажевац Милан Ђокић и народни посланик Бранислав Јосифовић.

Бесповратна средства опредељена су преко „ЕУ ПРО Плус” програма, који се спроводи у сарадњи са Министарством за европске интеграције, за пројекте изградње, реконструкције и инфраструктурног опремања, туристичких локација, као и за пројекте чији је циљ развој и напредак пословне инфраструктуре.

Општина Књажевац је добила 27 милиона динара за опремање спа центра на Бањици, чиме ће се додатно унапредити развој бањског туризма у Књажевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб