Тимочка КрајинаКњажевацОрганизован свечани пријем за ученике првог и петог разреда у Књажевцу

Организован свечани пријем за ученике првог и петог разреда у Књажевцу

Пријемом и прозивком ученика првог и петог разреда почела је нова школска година у свим основним школама у општини Књажевац.

Срећан полазак у школу пожелео им је и народни посланик Бранислав Јосифовић, а свечаном пријему првака присуствовала је и заменица председника општине Марија Јеленковић.

„Оно што је најлепша вест данас, то је да смо ове године уписали значајно већи број првака него претходне школске године и то нас пуно радује. Ми се трудимо, сваке године, и као град, а и као држава, да не само спорадично, него и институционално и системски улажемо у наше младе, у нашу децу и у образовање. Трудићемо се и даље да улажемо и у наше школе, и у наше спортске хале, да стварамо боље услове за рад наших наставника,али и за нашу децу и за све младе у овом граду. Улагање у младе, у децу, у будућност – то је наша обавеза, обавеза нас који смо преузели одговорност и за вођење овог града и за вођење државе – да стварамо боље услове, да би наши млади сутра остали и у нашем граду и у нашој земљи“, рекао је народни посланик Бранислав Јосифовић.

У све три основне школе уписано је укупно 208 ученика, од тога у ОШ “Димитрије Тодоровић Каплар” 97, у ОШ ”Вук Караџић” 69 и у ОШ ”Дубрава” 42.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,734ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб