Тимочка КрајинаБорОтворена сезона за туристичке посете Лазаревој пећини и пећини Верњикица

Отворена сезона за туристичке посете Лазаревој пећини и пећини Верњикица

Лазарева пећина

Због великог интересовања посетилаца и повољних временских прилика, овогодишња сезона за туристичке посете Лазаревој пећини и пећини Верњикица код Бора, отворена је раније него што је то бивало претходних година.

Овај изузетан спелеолошки и археолошки локалитет, туристима ће бити доступан свакодневно, у времену од 09:00 до 16:00 сати. Цена улазнице је 300 динара.

Како наводе у Туристичкој организацији Бора, за појединачне посете Лазаревој пећини није потребно претходно најваљивање, док је за организоване групе, ђачке и студентске екскурзије најава неопходна која се може извршити путем броја телефона 030/459-020 или на мејл tobor030@mts.rs.

Пећина Врњикица отворена је за све заинтересоване по принципу заказивања посете на број телефона 030/459-020. Цена улазнице је 300 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб