Тимочка КрајинаЗајечарПете фестивалске вечери у Зајечару одиграна представа "Бајка о рибару и рибици”,...

Пете фестивалске вечери у Зајечару одиграна представа „Бајка о рибару и рибици”, вечерас представа „Пепељуга“ и проглашење најбољих

Фото: НПТК ЦК "Зоран Радмиловић" Зајечар

Позориште лутака из Ниша, пете фестивалске вечери у Зајечару, наступило је са представом „Бајка о рибару и рибици”, за коју је драматизацију приредила Нина Павловић, режија Вјера Видов.

Намлађа публика, уживала је у луткама и познатој причи, у којој златна рибица испуњава све жеље. Ово је последња представа у такмичарској конкуренцији.

Стручни жири у саставу: драматург Жељко Хубач – председник и глумци Наташа Петровић и Милош Танасковић – чланови жирија, изабраће најбољу представу, најбољег глумца и најбољу глумицу 14. Позоришног фестивала за децу “ЗајеЧАР”. Биће проглашена и најбоља представа по избору публике, која сваке вечери оцењује позоришне комаде од 1 до 10.

У част награђених, вечерас ће бити изведена премијера представе за децу зајечарског театра „Пепељуга”, у адаптацији и режији Оливере Викторовић. Почетак је у 19:00 сати, а цена појединачне карте 400 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб