VestiPočetak radova na sanaciji dela cevovoda u podtupižničkim selima

Početak radova na sanaciji dela cevovoda u podtupižničkim selima

Sanacija dela vodovoda u podtupižničkim selima

U prolećnom periodu zbog obilnih padavina i pojave bujičnih tokova kojima su prouzrokovana brojna oštećenja na glavnom cevovodu u podtupižničkim selima je došlo do prekida vodosnabdevanja u trajanju od 12 dana. Nastali kvarovi su samo privremeno sanirani.

Kako bi osigurali trajno vodosnabdevanje u zimskim mesecima za pomenuta sela, od četvrtka, 10. oktobra radnici Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod” Zaječar otpočeće sa radovima na kompletnoj sanaciji jednog dela cevovoda, kaže Nikola Šarčević, direktor pomenutog preduzeća.

„Kako se radi o nepristupačnom terenu gde do pojedinih kvarova ne postoji mogućnost dopremanja mehanizacije, želeli bi smo da naše krajnje korisnike obavestimo o ovim radovima, o dužini trajanja dopremanja vode koja neće biti u kontinuitetu, kao i da im omogućimo uvid u problematiku vodosnabdevanja ovog kraja”, istakao je Šarčević.

Direktor upozorava da će tokom izvođenja radova u pojedinim podtupižničkim selima dolaziti do sukcesivne obustave u vodosnabdevanju. Radovi će kako navode u JKP „Vodovod” trajati do 25. oktobra.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,341PratilacaLajkuj
4,207PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub