VestiPodržite onlajn glasanjem Zaječarca DJ Dovlu na prestižnom „Let’s mix it” takmičenju

Podržite onlajn glasanjem Zaječarca DJ Dovlu na prestižnom „Let’s mix it” takmičenju

Zaječarac Vlada „Dovla“ Pavlović je jedan od najmlađih DJ-eva na Balkanu, a ove godine učestvuje na prestižnom „Let’s mix it” takmičenju.

Dovla je 17-godišnjak koji je sebe pronašao u muzici, željan napredovanja i usavršavanja svog znanja. DJ-ingom je počeo da se bavi sa 15 godina, dok je sa produkcijom krenuo sa 16 godina. Njegova prva traka treba da ugleda svetlost dana u julu mesecu, na digitalnim platformama. Kako vreme odmiče to više izgrađuje svoj stil koji će biti prepoznatljiv širom sveta. Opredeljuje se za pravce: Melodic Techno, Minimal, Techno.

Kako ističe voli da eksperimentiše u miksevima i kombinuje žanrove.

DJ Dovla

„Muzika koju vrtim je spoj melodičnog tehna, elektronike, zapravo svega što slušam , osećam i što me inspiriše. Pored DJ-inga bavim se i produkcijom od svoje 16. godine. Svoju prvu traku sam potpisao sa italijanskom izdavačkom kućom”, kaže ovaj mladi Zaječarac.

DJ Dovla jedini je predstavnik grada Zaječara, a i istočne Srbije na „Let’s mix it” takmičenju DJ-eva. Da bi pobedio, potrebno je da ga svi koji to žele podrže onlajn glasanjem.

Glasanje traje do 1. juna, a glasati možete na ovom linku.

DJ Dovla

Na konkurs za drugo izdanje „Let’s mix it” takmičenja pristiglo je 188 prijava. Nakon detaljnih provera svih aplikacija, odlučeno je da 171 kandidat ispunjava sve uslove za učešće na „Let’s mix it” takmičenju (166 DJ setova i pet Live act-ova).

Svi kandidati, različitog starosnog doba, geografske lokacije, muzičkih preferencija i ukusa, kao i potpuno raznovrsnih bekgraunda, predstavljeni su na linku, kroz kratku priču o njima samima i muziku koja ih definiše.

DJ Dovla

Pojedinac može glasati samo jednom za istog kandidata, ali omogućeno je višestruko glasanje za različite takmičare. Prilikom glasanja, ocenjuje se kompletna audio i vizuelna prezentacija svakog od izvođača (muzika, predstavljanje, video formati itd). Publika i stučni žiri će izabrati dvadeset polufinalista koji će se dalje takmičiti za mesta najboljih i najperspektivnijih među njima.

Pobednici takmičenja imaće priliku da nastupe sa svetskim zvezdama elektronske scene i brojnim domaćim izvođačima.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,201PratilacaLajkuj
4,191PratilacaZaprati
1,250PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub