ВестиПодржите онлајн гласањем Зајечарца DJ Довлу на престижном „Let’s mix it” такмичењу

Подржите онлајн гласањем Зајечарца DJ Довлу на престижном „Let’s mix it” такмичењу

Зајечарац Влада „Довла“ Павловић је један од најмлађих DJ-ева на Балкану, а ове године учествује на престижном „Let’s mix it” такмичењу.

Довла је 17-годишњак који је себе пронашао у музици, жељан напредовања и усавршавања свог знања. DJ-ингом је почео да се бави са 15 година, док је са продукцијом кренуо са 16 година. Његова прва трака треба да угледа светлост дана у јулу месецу, на дигиталним платформама. Како време одмиче то више изграђује свој стил који ће бити препознатљив широм света. Опредељује се за правце: Melodic Techno, Minimal, Techno.

Како истиче воли да експериментише у миксевима и комбинује жанрове.

DJ Довла

„Музика коју вртим је спој мелодичног техна, електронике, заправо свега што слушам , осећам и што ме инспирише. Поред DJ-инга бавим се и продукцијом од своје 16. године. Своју прву траку сам потписао са италијанском издавачком кућом”, каже овај млади Зајечарац.

DJ Довла једини је представник града Зајечара, а и источне Србије на „Let’s mix it” такмичењу DJ-ева. Да би победио, потребно је да га сви који то желе подрже онлајн гласањем.

Гласање траје до 1. јуна, а гласати можете на овом линку.

DJ Довла

На конкурс за друго издање „Let’s mix it” такмичења пристигло је 188 пријава. Након детаљних провера свих апликација, одлучено је да 171 кандидат испуњава све услове за учешће на „Let’s mix it” такмичењу (166 DJ сетова и пет Live act-ова).

Сви кандидати, различитог старосног доба, географске локације, музичких преференција и укуса, као и потпуно разноврсних бекграунда, представљени су на линку, кроз кратку причу о њима самима и музику која их дефинише.

DJ Довла

Појединац може гласати само једном за истог кандидата, али омогућено је вишеструко гласање за различите такмичаре. Приликом гласања, оцењује се комплетна аудио и визуелна презентација сваког од извођача (музика, представљање, видео формати итд). Публика и стучни жири ће изабрати двадесет полуфиналиста који ће се даље такмичити за места најбољих и најперспективнијих међу њима.

Победници такмичења имаће прилику да наступе са светским звездама електронске сцене и бројним домаћим извођачима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре

Društvene mreže

24,014ПратилацаЛајкуј
4,099ПратилацаЗапрати
1,239ПратилацаЗапрати
160ПратилацаБаци суб
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx