ВестиПокрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић”: Градска гробља морају...

Покрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић”: Градска гробља морају остати градска својина

Покрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” — Саопштење поводом управљања и одржавања гробља

Покрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” поводом најаве да ће се на дневном реду заседања Скупштине града Зајечара пред одборницима наћи предлог одлуке да се кроз пројекат јавно-приватног партнерства са елементима концесије управљање и одржавање гробља, као и услуге сахрањивања, уместо граду повере неком другом, упутио је саопштење у коме најоштрије осуђује покушај да се градска гробља у Зајечару на било који начин узимају у било какве варијанте јавно-приватних партнерстава, концесија или приватизације.

„’Покрет победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић’ најоштрије осуђује сваки покушај да се градска гробља у Зајечару на било који начин узимају у било какве варијанте јавно-приватних партнерстава, концесија или приватизације.
На градским гробљима су преци свих нас, историја овога града и историја сваког од нас.
Против иницијативе градоначелника Бошка Ничића и Градског већа (састављеног од чланова Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије и осталих полтрона) да наши преци буду предмет њихових бизнис комбинација, ’Покрет победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић’ ће се борити на све законске начине.
Градска гробља морају остати градска својина, односно својина свих нас и о њима се морамо старати ми, односно наш град”, наводи се у саопштењу Покрета „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб