ВестиПокрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” представио резултате у...

Покрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” представио резултате у 2019. години, као и планове за 2020. годину

Покрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” — Годишњи коктел

На традиционалном новогодишњем коктелу покрета „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” у Зајечару, др Ристовић је представио резултате у 2019. години, као и планове за следећу годину.

Ристовић је, у обраћању медијима, поручио да су у току године реализоване бројне активности у I, II, III, IV и V месној заједници.

Др Ненад Ристовић

„Од покретања идеје, до данашњег дана, бројни суграђани су исказали жељу, вољу и иницијативу да учествују у раду нашег покрета. Својим предлозима, саветима и ангажовањем, показали су да је наш заједнички циљ заустављање пропадања нашег града. Активности су се спроводиле у месним заједницама кроз разговор са мештанима, дефинисање проблема, ангажовање на решавању проблема, спровођењу акција сређивања простора и све без било какве помоћи од стране власти и њених челника. Нисмо напустили Скупштину града, јер једини начин да се чује мишљење 4.000 људи који су гласали за нашу листу 2017. године и оних који су у међувремену прилшли нама, био је кроз скупштинску расправу. Често смо наилазили на помоћ грађана и стручних људи који су желели да помогну са предлозима и коментарима које смо износили са говорнице, али власт то није хтела да чује и да уважи”, рекао је др Ристовић.

Како је истакнуто, покрет „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић” неће бојковати локалне изборе, јер је то једини начин да управљање градом преузму грађани и стручни људи.

„План за 2020. годину је да на превременим локалним изборима заједно са грађанима освојимо власт и да на тај начин управљање градом преузму грађани и стручни људи. Нема места онима који чине садашњу власт СНС-а и њиховим партнерима. Овај град има довољно стручних, свесних и одговорних људи који желе, могу и знају како да воде наш град”, каже Ристовић.

Др Ненад Ристовић честитао је свим грађанима предстојеће новогодишње и божићне празнике.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб