ДруштвоВремеПосле свежег јутра током дана претежно сунчано и топло

После свежег јутра током дана претежно сунчано и топло

Град Зајечар

После свежег јутра током дана претежно сунчано и топло. Преподне на северу, а послеподне и увече у западним и централним крајевима променљиво облачно, понегде са краткотајном кишом или пљусковима с грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 5 до 16, а највиша од 27 до 33 степена.

У Зајечару делимично облачно са дужим сунчаним периодима. Дуваће слаб ветар, западног правца. Минимална температура 10, максимална дневна до 33 степена. Сутра местимично облачно. Најнижа температура 16, највиша око 27 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекиване релативно повољне биометеоролошке прилике могу допринети смањењу тегоба код свих хроничних болесника, изузев срчаних.

Од метеоропатских реакција могуће су несаница, нервоза и узнемиреност у благој форми.

Неопходна је адекватна заштита од УВ зрачења јер је УВ индекс у домену веома високих вредности.

АМСС

Пред нама је сунчан дан који доноси добре услове за вожњу, наводи се у саопштењу Ауто-мото савеза Србије.

Очекује се појачан интензитет саобраћаја ка излетиштима и омиљеним шеталиштима наших грађана.

Лепо време доноси не само већи број возила већ и већи број пешака и двоточкаша на улицама, зато апелујемо на све учеснике у саобраћају да имају више опрезности и одговорности, а додатан опрез биће неопходан на деоницама где се изводе радови, додаје се у саопштењу АМСС-а.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Према подацима Управе граничне полиције на нашим граничним прелазима нема задржавања ни за путничка, ни за теретна возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб