ВестиПоследњег радног дана у недељи променљиво облачно, максимална дневна температура и до...

Последњег радног дана у недељи променљиво облачно, максимална дневна температура и до 29 степени

Небо — Променљиво време

У Србији претежно сунчано и топло уз слаб ветар јужних праваца. Послеподне, уз локални развој облачности, тек понегде је у брдско-планинским пределима могућа краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Најнижа температура од 13 до 19 степени, а највиша од 29 до 31 степен.

Последњег радног дана у недељи у Зајечару променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб, јужни и југозападни. Минимална температура око 14, максимална дневна око 29 степени. Првог дана викенда се коначно опраштамо од нестабилног и кишовитог времена. Од сутра претежно сунчано и топло. Најнижа температура 16, највиша и до 31 степен.

Лепо и сунчано време са температурама око 30 степени у наредним данима допринеће растерећенијој вожњи и бољој проходности путева, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним из ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Из Управе граничне полиције јављају да нема задржавања на путничким терминалима на граничним прелазима, док теретна возила на излазу на Хоргошу чекају 420 минута, а на Kелебији 240.

Из АМСС наводе да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске, да тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на српским граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб