Тимочка КрајинаБорПредседник Републике Србије Александар Вучић сутра у посети Борском округу

Председник Републике Србије Александар Вучић сутра у посети Борском округу

Председник Републике Србије Александар Вучић у посети Борском округу

Председник Републике Србије Александар Вучић посетиће сутра Борски округ у наставку кампање „Будућност Србије”.

Kако је најављено на сајту председника Републике, он ће најпре обићи погон топионице бакра компаније „ZiJin Bor Copper”, а потом ће се упутути у Рогљево код Неготина где ће разговарати са локалним винарима. Председник ће обићи и завршне радове на згради Дома за децу и омладину „Станко Пауновић” у Неготину и реконструисану Основну школу „Вук Kараџић” у Kладову, а са локалним пољопривредницима разговараће у Рткову.

Посету Борском округу председник Александар Вучић завршиће скупом у Бору где ће се са председницом Владе Србије Аном Брнабић обратити грађанима у 17 сати.

Kампања „Будућност Србије” почела је 7. фебруара, а циљ председника је да грађанима представи шта је до сада урађено и шта су будући планови, али и да чује сугестије и примедбе грађана.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб