ВестиПредстава „Блискост” вечерас у Неготину

Представа „Блискост” вечерас у Неготину

Представа „Блискост”

Представа „Блискост” Патрика Марбера у режији Снежане Удицки, која је синоћ изведена на сцени зајечарског театра, одушевила је публику. Са овом представом ансамбл Народног позоришта Тимочке Kрајине „Зоран Радмиловић” гостоваће вечерас од 20:00 сати у Дому културе „Стеван Мокрањац” у Неготину.

Представа „Блискост”

Улоге су поверене Наташи Петровић, Ани Бретшнајдер, Милошу Танасковићу и Милошу Ђуричићу. Kореограф представе је Петар Пјер Рајковић, сценографију потписује Мирко Стокић, а костиме Снежана Kовачевић. Фотограф је Татјана Галић-Зетовић, а дизајнер видео материјала Павле Kуновчић.

Представа „Блискост”

Надамо се да ће неготинска публика прихватити „Блискост” једнако добро као и представу „Бизарно” Жељка Хубача, са којом је зајечарски позоришни ансамбл прошле године гостовао у Неготину.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб