Тимочка КрајинаЗајечарПредстава зајечарског театра „Чеховљева соба“ на "Нушићевим данима" у Смедереву

Представа зајечарског театра „Чеховљева соба“ на „Нушићевим данима“ у Смедереву

Представа „Чеховљева соба” у зајечарском театру

Представа зајечарског театра „Чеховљева соба“, по мотивима Антона Павловича Чехова, у адаптацији Уне Ђелошевић и Николе Завишића, који је и редитељ представе, биће изведена у недељу 21. маја на Фестивалу “Нушићеви дани” у Смедереву.

Овај Фестивал одржава се од 15. до 24. маја 2023.

Представа је селектована за учешће на Фестивалу у веома јакој конкуренцији, јер поред зајечарског на позоришним сусретима у Смедереву учествују Народно позориште и Ателеље 212 из Београда, као и Народно позориште Ниш.

У представи „Чеховљева соба“ играју зајечарски глумци: Марија Станковић, Габријел Бећаревић, Ивана Бартуњек, Бранислав Мијатовић, Милош Танасковић, Вујадин Милошевић, Викторија Арсић, Наташа Петровић, Сања Недељковић, Јелена Рајић и Ана Бретшнајдер.

Чланови зајечарског позоришног ансамбла осим што глуме, певају и свирају. Бенд представе чине: Вујадин Милошевић, Предраг Грбић, Милош Танасковић, Ана Бретшнајдер, Јелена Рајић, Марија Станковић и Ивана Бартуњек.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб