ВестиПредстава „Жене из Троје” поздрављена овацијама у Нишу

Представа „Жене из Троје” поздрављена овацијама у Нишу

Представа „Жене из Троје” — „Nišville Jazz Festival”

Представа „Жене из Троје” зајечарског и приштинског позоришта, наставила је да ређа успехе. У недељу 4. августа од 20 сати и 30 минута у Народном позоришту у Нишу, у оквиру Међународног фестивала „Нишвил”, поздрављена је овацијама и громогласним аплаузом.

„Жене из Троје” је режирао Небојша Брадић по Kишовом преводу Еурипидових „Тројанки”. Глумачку екипу чине глумци ансамбала приштинског и зајечарског позоришта, уз неколико спољних сарадника: Ивана Kовачевић, Ана Бретшнајдер, Милена Јакшић, Исидора Грађанин, Игор Дамњановић, Небојша Ђорђевић, Милош Ђуричић, Милош Танасковић, Ирена Станковић, Викторија Арсић, Јелена Орловић, Тамара Томановић, Оливера Бацић и Kатарина Јеличић.

Следеће играње „Жена из Троје” најављено је за отварање „Антика феста”, на археолошком локалитету Ромулијана, 28. августа.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб