Тимочка КрајинаЗајечарПредстава „Жи ми ти” у Зајечару 6. априла

Представа „Жи ми ти” у Зајечару 6. априла

Представа „Жи ми ти” у зајечарском позоришту

У сали Центра за културу у Котлујевцу, у Зајечару, биће одиграна представа „Жи ми ти” (Роки 6), у извођењу зајечарској публици добро познатог глумца Драгана Боже Марјановића, а према тексту Бранислава Марковића.

Представа ће бити изведена у среду (6. април), а почетак је заказан за 20:00 сати.

У комедији, која је недавно настала, Марјановић, на себи својствен начин, убедљиво, допадљиво и сигурно води гледаоца кроз авантуре Рокија који је у посети свом брату у Америци. Том приликом сусреће се са многим познатим личностима из светског џет-сета и тада настају перипетије и комичне ситуације које Марјановић маестрално интерпретира и све време држи пажњу публике.

Улазнице по цени од 300 динара могу се купити на благајни зајечарског позоришта 5. и 6. априла до 15:00 сати, а 6. априла од 15:00 сати могу се купити на билетарници у Котлујевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб