Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Представљене GoPro Hero 8 Black и GoPro Max акционе камере
GoPro Hero 8 Black и GoPro Max акционе камере

Представљене GoPro Hero 8 Black и GoPro Max акционе камере

Компанија GoPro, познати произвођач акционих камера, је представила линију нових камера за 2019. годину — Hero 8 Black и GoPro Max.

Главни модел у линији је Hero 8 Black (наследник Hero 7 Black модела), а камера има нови “frameless” дизајн, могућност додавања модова, побољшану HyperSmooth 2.0 стабилизацију за течније снимање и друго. Hero 8 Black има нешто компактније кућиште него Hero 7 Black, предњи микрофон за бољи звук, док су с десне стране смештени у слот за microSD слот, батерију и USB Type-C порт.

Камера сада може да се користи за професионално влоговање, с обзиром на то да Media Mod има уграђени “shotgun” микрофон и два mounta за секундарни дисплеј и LED светло. Поред Type-C порта, присутан је и HDMI порт, као и порт за екстерни 3.5 мм микрофон. За Display Mod је задужен екстерни 1.9-инчни дисплеј, који може да се окреће ка напред и позади. Light Mod помаже да се осветли сцена и лице када се влогује у мраку.

HyperSmooth 2.0 је једна од највећих карактеристика камере, а обећава течнији видео у односу на Hero 7 Black. Ту је Boost Mod који омогућава још агресивнију стабилизацију. Интерфејс је редизајниран за лакши приступ. Такође, олакшано је мењање између различитих поља прегледа (или Digital Lenses како их GoPro назива).

GoPro Hero 8 Black сада има уграђену опцију за качење додатака за камеру. Уређај је водоотпоран до 10 метара, може да снима 4K видео до 60 fps, slow-motion видео до 240 fps @1080p, има опцију за live streaming, гласовну контролу и може да препознаје гласовне команде.

GoPro Hero 8 Black акциона камера ће бити доступна од 20. октобра, по цени од 399 долара.

Када је у питању GoPro Max, ради се о дуго очекиваној надоградњи за GoPro Fusion. Камера има два објектива за снимање видеа и фотографисање, као могућност снимања звука од 360 степени захваљујући шест уграђених звучника.

GoPro Max омогућава коришћење једног објектива у одређеном тренутку, тако да се може користити као традиционална акциона камера или камера од 360 степени, у зависности од потреба. Камера је водоотпорна на дубинама до пет метара, има уграђени GPS, може да ради live streaming у 1080p, као и да снима видео до 5.6K резолуције од 360 степени @30 fps. Са стране је присутан дисплеј у боји, а има доста сличних функција као Hero 8 Black, попут TimeWarp и HyperSmooth опција.

GoPro Max ће се у продаји наћи од 24. октобра, по цени од 499 долара.

 

Извор: ndtv.com

Можда ће Вас занимати

Дигитална платформа нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа

Постављена дигитална платформа нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа

100 најрепрезентативнијих примера нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа на једном месту! Легенде, говори, …

Основна школа „Јеремија Илић Јегор” Рготина — Пројекат „Стварамо знање 4.0”

Основна школа „Јеремија Илић Јегор” у Рготини добија дигитални кабинет у оквиру пројекта „Стварамо знање”

На основу гласања на званичној Фејсбук страници „Мтс” одабрано је 20 основних школа које ће …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница