Тимочка КрајинаЗајечарПредставници посматрачке мисије ОЕБС-а у Зајечару

Представници посматрачке мисије ОЕБС-а у Зајечару

Представници посматрачке мисије ОЕБС-а у Зајечару

Данас су у Зајечару разговор са градоначелником Бошком Ничићем обавили представници сталне посматрачке мисије ОЕБС-а задужени за Тимочку Крајину, Александр Студеникин из Русије и Patricia Cavanagh из Ирске.

Разговарало се о изборном процесу који је у току, о току изборне кампање, разматрани су и предлози побољшања изборних услова и изборне кампање у наредном периоду, које су то могуће промене у изборном законодавству које би довеле до још професионалнијег рада бирачких одбора.

Градоначелник Зајечара је на основу дугогодишњег искуства изнео своја запажања, која су представници посматрачке мисије саслушали с дужном пажњом.

Канцеларија ОЕБС-а за демократске институције и људска права отворила је мисију за посматрање избора поводом превремених парламентарних избора у Србији, који ће се одржати 17.децембра.

Мисију предводи Albert Jonsos и чини је тим од 11 међународних стручњака са седиштем у Београду, као и 30 дугорочних посматрача који ће бити распоређени широм земље.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб