VestiPremijera predstave „Idemo u lov” 4. marta u zaječarskom pozorištu

Premijera predstave „Idemo u lov” 4. marta u zaječarskom pozorištu

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

U Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović” održana je pres-konferencija povodom premijere predstave „Monsieur Chasse” ili „Idemo u lov” Žorža Fejdoa u adaptaciji i režiji Spasoja Ž. Milovanovića.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

„Predstava se na univerzalan način bavi muško-ženskim odnosima, toliko da može da se postavi i kod nas i na drugoj strani planete i svuda će biti aktuelna”, rekao je na pres-konferenciji Miloš Đuričić, umetnički rukovodilac zaječarskog teatra.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

Takođe, Đuričić je istakao da je predstava vedra i vesela i da je karakterišu bogata scenografija i bogati kostimi koje potpisuje Milica Bajić Đurov.

Miloš Đuričić — umetnički rukovodilac zaječarskog teatra

„Mislim da je takva predstava potrebna našem repertoaru pogotovo zato što u njoj učestvuje gotovo ceo pozorišni ansambl i nadamo se da ćemo sa njom ići na gostovanja i da ćemo moći da se pohvalimo”, istakao je Đuričić i dodao da je u pitanju prva večernja predstava kada će gotovo svi glumci zajedno biti na sceni.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

„Ovaj vodviljski žanr ima svoja pravila, ali smo radom sa rediteljem Spasojem Ž. Milovanovićem napravili miks žanrova tako da će predstava biti laka u formi, ali ne i u sadržaju. Originalan tekst je dosta adaptiran od strane reditelja i na komičan način će zabaviti publiku.Mislimo da će publika uživati u predstavi kakva nije skoro viđena u Zaječaru s obzirom na autentičnost koju je Spasoje Ž. Milovanović doneo i inkorporirao u ono što su glumci našeg pozorišta izveli do kraja”, istakao je Miloš Đuričić.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

Igraju: Vujadin Milošević, Ana Bretšnajder, Miloš Đuričić, Jelena Rajić, Gabrijel Bećarević, Predrag Grbić, Sanja Nedeljković, Branislav Mijatović i Miloš Tanasković.

Predstava „Idemo u lov”

Premijera predstave „Monsieur Chasse” ili „Idemo u lov” biće izvedena u zaječarskom pozorištu u sredu, 4. marta od 20:00 sati. Cena ulaznice je samo 250 dinara.

U današnjem susretu sa novinarima najavljena su i dva koncerta povodom Dana žena. Legendarna niška grupa „Lutajuća srca” održaće koncert pod nazivom „Damama na dar” 5. marta od 20:00 sati, uz simboličnu cenu ulaznice od 100 dinara. Gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac” održaće koncert 10. marta pod nazivom „Ljubavi, neka bude volja tvoja”. Početak je takođe u 20:00 sati, a ulaz će biti besplatan, uz karte koje će se preuzimati na blagajni pozorišta.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub