Timočka Timočka
Početna / Vesti / Premijera predstave „Idemo u lov” 4. marta u zaječarskom pozorištu
Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

Premijera predstave „Idemo u lov” 4. marta u zaječarskom pozorištu

U Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović” održana je pres-konferencija povodom premijere predstave „Monsieur Chasse” ili „Idemo u lov” Žorža Fejdoa u adaptaciji i režiji Spasoja Ž. Milovanovića.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

„Predstava se na univerzalan način bavi muško-ženskim odnosima, toliko da može da se postavi i kod nas i na drugoj strani planete i svuda će biti aktuelna”, rekao je na pres-konferenciji Miloš Đuričić, umetnički rukovodilac zaječarskog teatra.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

Takođe, Đuričić je istakao da je predstava vedra i vesela i da je karakterišu bogata scenografija i bogati kostimi koje potpisuje Milica Bajić Đurov.

Miloš Đuričić — umetnički rukovodilac zaječarskog teatra

„Mislim da je takva predstava potrebna našem repertoaru pogotovo zato što u njoj učestvuje gotovo ceo pozorišni ansambl i nadamo se da ćemo sa njom ići na gostovanja i da ćemo moći da se pohvalimo”, istakao je Đuričić i dodao da je u pitanju prva večernja predstava kada će gotovo svi glumci zajedno biti na sceni.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

„Ovaj vodviljski žanr ima svoja pravila, ali smo radom sa rediteljem Spasojem Ž. Milovanovićem napravili miks žanrova tako da će predstava biti laka u formi, ali ne i u sadržaju. Originalan tekst je dosta adaptiran od strane reditelja i na komičan način će zabaviti publiku.Mislimo da će publika uživati u predstavi kakva nije skoro viđena u Zaječaru s obzirom na autentičnost koju je Spasoje Ž. Milovanović doneo i inkorporirao u ono što su glumci našeg pozorišta izveli do kraja”, istakao je Miloš Đuričić.

Premijera predstave „Idemo u lov” — Pres-konferencija

Igraju: Vujadin Milošević, Ana Bretšnajder, Miloš Đuričić, Jelena Rajić, Gabrijel Bećarević, Predrag Grbić, Sanja Nedeljković, Branislav Mijatović i Miloš Tanasković.

Predstava „Idemo u lov”

Premijera predstave „Monsieur Chasse” ili „Idemo u lov” biće izvedena u zaječarskom pozorištu u sredu, 4. marta od 20:00 sati. Cena ulaznice je samo 250 dinara.

U današnjem susretu sa novinarima najavljena su i dva koncerta povodom Dana žena. Legendarna niška grupa „Lutajuća srca” održaće koncert pod nazivom „Damama na dar” 5. marta od 20:00 sati, uz simboličnu cenu ulaznice od 100 dinara. Gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac” održaće koncert 10. marta pod nazivom „Ljubavi, neka bude volja tvoja”. Početak je takođe u 20:00 sati, a ulaz će biti besplatan, uz karte koje će se preuzimati na blagajni pozorišta.

Možda će Vas zanimati

Devojke šetaju

U Zaječaru mestimično oblačno i suvo, najviša dnevna temperatura do 22 stepena

U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, a od sredine dana i lokalnim …

Zaječar — Opština — Centar

Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica 21. juna

Komisija za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica, na svojoj 3. sednici održanoj dana …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica