ВестиПремијерка Ана Брнабић сутра у Зајечару

Премијерка Ана Брнабић сутра у Зајечару

Премијерка Републике Србије Ана Брнабић и градоначелник Зајечара Бошко Ничић
Фото: Град Зајечар

Премијерка Ана Брнабић посетиће сутра, 11. јуна град Зајечар.

Посету Зајечару, премијерка Брнабић, започеће обиласком радова на реконструкцији ОШ „Хајдук Вељко” (Добривоја Радосављевића Бобија бб), у 13:00 часова, где ће председницу Владе дочекати градоначелник Зајечара Бошко Ничић. Овом приликом обићи ће се радови у овој школи.

Након тога, у 13:25 часова,у ОШ „Љубица Радосављевић Нада” (Ђердапска бб) премијерка ће присуствовати презентацији еУписа и bee-bot робота.

Поред градоначелника Зајечара, председницу Владе Ану Брнабић дочекује и директор Канцеларије ИТ Михаило Јовановић и директорка ПУ „Ђулићи” Тања Јовановић.

Изјаве за медије су предвиђене за 13:50 часова испред ОШ „Љубица Радосављевић Нада”, а медијима ће се обратити премијерка Ана Брнабић, градоначелник Зајечара Бошко Ничић и директор Канцеларије ИТ Михаило Јовановић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб