ВестиПреподне облачно и суво, касније разведравање

Преподне облачно и суво, касније разведравање

Људи шетају

У Србији ујутро местимично слаб мраз и магла. Ујутро и преподне претежно облачно и суво, послеподне краткотрајно разведравање. У току ноћи у нижим пределима стварање магле. Ветар слаб и умерен, северозападни, послеподне североисточни и југоисточни. Најнижа температура од -3 до 3 степена, а највиша од 5 до 10 степени.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Минимална температура -1, максимална дневна до 10 степени. Сутра местимично облачно са сунчаним периодима. Најнижа температура -3, највиша око 8 степени.

АМСС

Магла ће током јутра отежавати вожњу нарочито по котлинама где се може задржати и током дана, а у вишим пределима је због мраза и влажних деоница могуће стварање поледице, упозорава Ауто-мото савез Србије.

Зато је важно да возачи добро подесе светла, смање брзину кретања и воде рачуна о кочењу, као и о месту на којем се заустављају.

На наплатним рампама у Србији нема задржавања.

Нема задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Камиони на излазу из земље на Хоргошу чекају сат и по, а на Келебији, Батровцима и Шиду око два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб