ВестиПретежно сунчано у Зајечару, највиша дневна и до 21 степен

Претежно сунчано у Зајечару, највиша дневна и до 21 степен

Зајечар — Центар

Променљиво облачно и мало топлије, у већини места са дужим сунчаним периодима. Средином дана и послеподне са локалном појавом кише или краткотрајним пљусковима са грмљавином, углавном на североистоку, истоку и у брдско-планинским пределима. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 17 до 23 степена.

Данас у Зајечару претежно сунчано. Умерен до јак ветар, западни и северозападни. Минимална температура око 8, максимална дневна и до 21 степен. Сутра у Зајечару променљиво облачно. Најнижа температура 8, највиша око 24 степена.

Због краја празника, већ се у поподневним сатима очекују гужве, па је успорена вожња могућа на прилазима Београду, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

На путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи, нема задржавања дужих од 30 минута, саопштила је Управа граничне полиције.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб