ДруштвоВремеПроменљиво облачно, до 17 степени

Променљиво облачно, до 17 степени

Град Бор

У Србији променљиво, уз смену сунчаних и облачних интервала и локалне појаве краткотрајне кише или пљуска. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 6 до 11 степени, а највиша дневна од 14 до 17 степени.

У Зајечару променљиво облачно, са више сунца. Минимална температура 7, максимална дневна око 17 степени. Сутра делимично облачно и суво. Најнижа температура 10, највиша до 19 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Код већине хроничних болесника и метеоропата биометеоролошка ситуација условиће благо смањење тегоба, али се извесна опрезност саветује особама са срчаним тегобама и психичким болесницима.

Могући су нерасположење и главобоља.

Неопходно је адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

АМСС

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче у Србији очекују углавном суви коловози, само због повремено слабе и краткотрајне кише, која је понегде могућа, у вожњи треба бити опрезан.

Умерен је интензитет саобраћаја на свим главним путним правцима, а успорен на оним деоницама где се изводе радови и где је потребно обратити пажњу на сигнализацију.

Још је присутна опасност од одрона због претходног кишног периода.

У Тимочкој Крајини путеви су суви до делимично влажни. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, у клисури Коренатац и на Бабином зубу.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 07:30 часова, на граничним прелазима на путничким терминалима тренутно нема задржавања. На теретним терминалима на граничним прелазима на излазу из Србије: на Келебији 240 минута; на Хоргошу, Батровцима, Шиду и Бездану 180 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб