Тимочка КрајинаБорПромоција књига „Читач трагова” и „Пут до самоисцељења” у Бору

Промоција књига „Читач трагова” и „Пут до самоисцељења” у Бору

Промоција књига „Читач трагова” и „Пут до самоисцељења” у Бору

У сали Музичке школе у Бору у четвртак, 22. фебруара 2024. године, биће одржана промоција књига „Читач трагова” и „Пут до самоисцељења”. Главни протагониста и гост је легендарни хирург са ВМА др Владислав Степић.

Ово је несвакидашња прича о излечењу, али и о хуманитости, племенитости и доброти. Колико је свет др Степића „чудеснији и нестварнији од света у којем покушавамо да живимо“. Говориће нам професор о свом животу, понајвише о револуционарним сазнањима о здрављу, до којих је дошао захваљујући вишедеценијским истраживањима.

У којој мери је вртоглави технолошки развој допринео да изгубимо способност самоисцељења. И како вирусне и бактеријске инфекције јесу заправо кривац за настанак свих болести.

На промоцији ће говорити проф. др Владислав Степић, књижевница Марија Шимоковић и молекуларни биолог, специјалиста биохемије Раде Михајловић.

Промоција почиње у 18:00 часова.

Организатор је Установа „Центар за културу града Бора”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб