VestiPromocija knjige „Vera i ateizam” u zaječarskoj „Gostoprimnici”

Promocija knjige „Vera i ateizam” u zaječarskoj „Gostoprimnici”

Promocija knjige „Vera i ateizam” u zaječarskoj „Gostoprimnici”

U zaječarskoj „Gostoprimnici” u četvrtak, 23. januara, biće održana promocija knjige „Vera i ateizam” autora doktora Aleksandra Milojkova.

Dr Aleksandar Milojkov je profesor veronauke u Zemunskoj gimnaziji. Knjiga „Vera i ateizam” nastala je kao plod decenijskog pisanja Aleksandra Milojkova za časopis „Pravoslavni misionar”, zvanično misionarsko glasilo Srpske pravoslavne crkve za mlade. U njoj su sabrani svi tekstovi koje je dr Milojkov u tom periodu objavio, a ticali su se odnosa vere i ateizma. Objavljeni članci su njena osnova, ali su i dodatno obrađeni, dopunjeni i povezani tako da knjiga predstavlja konceptualno zaokruženu celinu.

Organizator promocije je Duhovno-misionarski centar Eparhije timočke, a početak je zakazan za 19:00 sati.

Istog dana u 13:30 časova, doktor Milojkov će održati predavanje za učenike srednjih škola u sali Muzičke škole u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,214PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub