Тимочка КрајинаКњажевацПромоција књиге "Збирка за девојчице и дечаке" 23. априла у Књажевцу

Промоција књиге „Збирка за девојчице и дечаке“ 23. априла у Књажевцу

Ивана Вуликић Вучић – Збирка за девојчице и дечаке

Промоција збирке за децу под називом „Збирка за девојчице и дечаке“, ауторке Иване Вуликић Вучић, биће одржана у Дому културе у Књажевцу, у уторак 23. априла 2024.

У програму учествују: Небојша Ђорђевић – рецензент, Дивна Васиљевић – илустратор, Дејан Најдановић Најда који ће песме извести на гитари. Водитељ програма је Милица Михајловић.

„Хвала свима на указаној прилици. Велико хвала свим учесницима који су допринели да ова збирка коначно добије своје корице. Посебно хвала Дому културе Књажевац који је уступио простор и Општини Књажевац, без чије помоћи ова збирка не би угледала светлост дана“ истиче ауторка Ивана Вуликић Вучић.

Збирка је издата под покровитељством Општине Књажевац.

Ивана Вуликић Вучић рођена је у Књажевцу 2. фебруара 1987. године. Основну и средњу школу завршила у родном Књажевцу, након чега уписује Филолошки факултет Универзитета у Београду, групу 01 – Српски језик и књижевност. Мастерирала је на Филозофском факултету у Нишу, на одсеку за Српски језик. Одувек гаји љубав према писаној речи, култури и уметности. Као млада гимназијалка бавила се плесом и глумом. Ради као новинар, пише текстове за поједине портале, али и песме за неке певаче рок музике. Срећно удата, мајка три предивне девојчице. Живи и ради у свом родном Књажевцу, за који сматра да је најлепши град на свету.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб