Тимочка КрајинаБорПрошло 24 сата од нестанка двогодишње Данке из Бора, потрага и даље...

Прошло 24 сата од нестанка двогодишње Данке из Бора, потрага и даље траје

Потрага за двогодишњом Данком Илић из Бора

Потрага за двогодишњом Данком Илић и даље траје, а прошло је 24 сата од њеног нестанка.

На терену је велики број полицајаца, припадника жандармерије, спасилаца, чланова Добровољних ватрогасних друштава, Горске службе спасавања и других надлежних служби. На прилазу Бањском пољу постављени су пункови на којима полиција контролише сва возила која излазе и улазе из насеља.

Двогодишња Данка Илић нестала је јуче у 13:00 сати када је како тврди њена мајка Ивана Драгомировић била у дворишту породичне куће у Бањском пољу код Бора.

У тренутку када је нестала, Данка је имала љубичасте панталоне, црне патике и маслинасто зелену јакну, везану косу. Лични опис: смеђе косе, браон очију, висине око 85 центиметара.

Како је овом приликом њена мајка изјавила, она се окренула да сипа сину воду и у наредном тренутку више није видела своју ћерку. Према појединим незваничним информацијама убрзо након Данкиног нестанка јављено је да је неки комшија девојчицу видео на улазу у шуму.

Ради се о приградском насељу са доста стамбених објеката, кућа и зграда. У близини се налази и Борско језеро.

Родитељи нестале Данке Илић одведени су у полицију на саслушање поводом нестанка њихове двогодишње ћерке.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,844ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб