Тимочка КрајинаБорПрипадници полиције, жандармерије, ватрогасних јединица, војске, ГСС-а и других и даље трагају...

Припадници полиције, жандармерије, ватрогасних јединица, војске, ГСС-а и других и даље трагају за несталом Данком код Бора

Потрага за двогодишњом Данком Илић из Бора

Велики број припадника полције, жандармерије, ватрогасних јединица, војске, ГСС-а и других и даље трагају за несталом Данком код Бора.

Потрага за двогодишњом Данком Илић и даље траје, а прошло је 24 сата од њеног нестанка.

На терену је велики број полицајаца, припадника жандармерије, спасилаца, чланова Добровољних ватрогасних друштава, Горске службе спасавања и других надлежних служби. На прилазу Бањском пољу постављени су пункови на којима полиција контролише сва возила која излазе и улазе из насеља.

Двогодишња Данка Илић нестала је јуче у 13:00 сати када је како тврди њена мајка Ивана Драгомировић била у дворишту породичне куће у Бањском пољу код Бора.

У тренутку када је нестала, Данка је имала љубичасте панталоне, црне патике и маслинасто зелену јакну, везану косу. Лични опис: смеђе косе, браон очију, висине око 85 центиметара.

Сви уколико имају било какву информацију, моле се да позову 192.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб