Тимочка КрајинаБорОбустављена претрага терена за малом Данком: Полиција наставља интензиван оперативан рад у...

Обустављена претрага терена за малом Данком: Полиција наставља интензиван оперативан рад у циљу утврђивања свих чињеница и околности у вези са нестанком

Потрага за двогодишњом Данком Илић из Бора

Припадници Министарства унутрашњих послова, након 27 сати детаљне претраге терена у потрази за двогодишњом Данком Илић у приградском насељу Бањско поље и Брестовачкој Бањи, обуставили су даљу претрагу с обзиром на то да сви досадашњи резултати указују да се девојчица не налази на овом подручју површине од око 10 квадратних километара.

Полиција наставља интензиван оперативан рад у циљу утврђивања свих чињеница и околности у вези са нестанком детета, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Током протеклих 27 сати, у потрази за Данком Илић, чији је нестанак јуче пријављен, учествовало је више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова – Жандармерија, полиција опште надлежности, Управа криминалистичке полиције, Управа за технику, Хеликоптерска јединица, Сектор за ванредне ситуације, Управа саобраћајне полиције, Полицијска управа у Бору, као и Горска служба спасавања и чланови добровољног ватрогасног друштва.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб