ВестиПрва реприза представе „Лепотица Линејна“ сутра у зајечарском театру

Прва реприза представе „Лепотица Линејна“ сутра у зајечарском театру

На сцени зајечарског позоришта у уторак 7. децембра биће изведена прва реприза представе „Лепотица Линејна“ ирског писца Мартина Макдоне, у режији Јанка Цекића.

Играју: Ана Бретшнајдер, Наташа Петровић, Милош Ђуричић и Милош Танасковић.

Радња комада смештена је у 1989. годину и говори о сукобу генерација и жељи младог човека за променом и одласком из земље, у боље сутра.

Ова представа је мастер рад редитеља Јанка Цекића чији је ментор Егон Савин. Наиме, политика ове куће, која траје већ деценијама, је да се младим редитељима пружи шанса, а позориште добија готово бесплатну представу.

Посетиоци су у обавези да се приликом уласка у зграду зајечарског позоришта „Зоран Радмиловић“ придржавају свих заштитних мера против короне, да поштују дистанцу и носе маске током трајања представе, што је и обавеза свих запослених.

Почетак представе је у 20.00 сати, а цена карте је 200 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб