ВестиТениски турнир у организацији ТК „АС Тимок“ 12. децембра у Зајечару

Тениски турнир у организацији ТК „АС Тимок“ 12. децембра у Зајечару

Тениски клуб „АС Тимок” Зајечар: Новогодишњи фестивал тениса „Babolat Cup AS Timok Zaječar”

Тениски клуб „АС Тимок“ Зајечар организоваће већ традиционални међународни Новогодишњи фестивал тениса, у недељу 12. децембра 2021.

Турнир ће бити одржан у сали ОШ „Љубица Радосављевиц Нада“ у Зајечару, а почетак је у 13.00 сати.

Учесници турнира биће чланови школе тениса „АС Тимок“ као и гости из Пирота, Бора и Књажевца.

„Посебна част биће нам да угостимо и мале тенисере из нашег братског клуба ТК „Бдин“ Видин из суседне Бугарске. Турнир се игра по правилима мини тениса, тенис 10с програма, црвени ниво, на поене до 5. За све учеснике обезбеђене су награде, дипломе, медаље“, поручују из овог тениског клуба.

Такође, награде изненађења и овога пута припремила је Туристичка организација града Зајечара, која већ по ко зна који пут, учествује у организацији. Пријатељ клуба, познати тениски бренд Баболат, обезбедио је вредносне ваучере, за набавку тениске опреме.

Специјални гост турнира биће Деда Мраз, који ће деци поделити пакетиће, а ТК „АС Тимок“ поделиће захвалнице свим пријатељима клуба који су и ове године дали свој допринос развоју и успесима малих тенисера.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб