Тимочка КрајинаЗајечарПУ Зајечар: Минулог викенда санкционисано 55 возача

ПУ Зајечар: Минулог викенда санкционисано 55 возача

Саобраћајна полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару, током викенда, у регионалној акцији контроле саобраћаја, контролисали су 157 возача и санкционисали 55 који су затечени у прекршају, а највише је откривено возача који су прекорачили брзину – 18.

Полиција је санкционисала шест возача и путника који нису користили појас, двојицу бициклиста који нису имали исправну сигнализацију и бициклисту који је возио под дејством алкохола, као и троје пешака који су прелазили улицу ван пешачког прелаза.

Припадници саобраћајне полиције су током ове акције делили и флајере пешацима и возачима двоточкаша у вези са њиховим безбедним учешћем у саобраћају, као и возачима аутомобила са акцентом на важност коришћења сигурносног појаса.

Такође, на Старој планини возачима су дељени флајери у вези са неопходним коришћењем зимске опреме, наводи се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб