Тимочка КрајинаЗајечарПУ Зајечар: Рок за предају оружја 30. јун

ПУ Зајечар: Рок за предају оружја 30. јун

ПУ Зајечар: Рок за предају оружја 30. јун

Министарство унутрашњих послова позива грађане који то до сада нису учинили, да искористе могућност да предају оружје Полицијској управи или најближој полицијској станици до 30. јуна 2023.

На подручју Полицијске управе у Зајечару од 8. маја предато је више од 1.320 комада оружја, више од 37.000 комада муниције и више од 470 минско–експлозивних средстава.

Марио Здравковић – официр Одељења Полицијске управе Зајечар

„Апелујем на грађане да буду одговорни и предају све врсте оружја, аутоматско, као и свако друго, минско-експлозивна средства, делове за оружје и муницију. Такође, грађани осим личног доласка и предаје, могу контактирати најближу полицијску станицу и позвати полицијске службенике да дођу по оружје и експлозивне направе и преузму их, без доказивања порекла оружја, легитимисања и без кривичо правне и прекршајно правне одговорности. Позивм и оне грађане који, након смрти власника, нису полицији предали оружје, да то ураде у овом периоду”, поручио је Марио Здравковић, официр Одељења Полицијске управе Зајечар.

Из Полицијске управе Зајечар подсећају грађане да оружје у нелегалном поседу грађани у овом периоду могу да предају без икаквих последица, сваког дана, од 07:00 до 19:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб