Тимочка КрајинаЗајечарПУ Зајечар: Током викенда из саобраћаја искључена шесторица возача који су аутомобилима...

ПУ Зајечар: Током викенда из саобраћаја искључена шесторица возача који су аутомобилима и бициклима управљали под дејством алкохола

Саобраћајна полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару, током викенда, искључили су из саобраћаја шесторицу возача који су аутомобилима и бициклима управљали под дејством алкохола.

Саобраћајна полиција у Зајечару зауставила је возаче „југа” (38) и „аудија” (32) који су возили са 1,98 и 1,31 промил алкохола у организму, а у Сокобањи возача „опела” (27) са 1,31 промил алкохола.

Патрола је у Књажевцу зауставила двојицу возача бицикала старости 50 и 29 година који су возили са 1,95 и 1,34 промила алкохола у организму, као и четрдесетпетогодишњег возача „форда” који је аутомобилом управљао са 1,86 промила алкохола у организму.

Сви возачи су задржани и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Подсећамо да је у току међународна акција појачане контроле саобраћаја која је усмерена на откривање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци и апелујемо на све учеснике у саобраћају да буду одговорни и да поштују све саобраћајне прописе јер на тај начин чувају себе и друге учеснике у саобраћају.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб