VestiRARIS organizuje obuku „Društvene mreže u turizmu”

RARIS organizuje obuku „Društvene mreže u turizmu”

RARIS — Obuka „Društvene mreže u turizmu”

RARIS u saradnji sa Turističkom organizacijom Kladovo organizuje obuku „Društvene mreže u turizmu”.

Svi koji se bave turizmom: Preduzetnici u turizmu, seoska turistička domaćinstva, vlasnici smeštajnih objekata u domaćoj radinosti i sl, mogu danas do kraja dana da se prijave za ovu obuku.

Obuka će se održati u utorak, 19. novembra od 10:00 sati, u restoranu „Jezero” u Kladovu. Cilj obuke je da se učesnici upoznaju šta su društvene mreže u turizmu i na koji način se one koriste. Kroz obuku će učesnici imati prilike da sami kreiraju svoju kampanju preko društvenih mreža.

Predavač je Darko Božić.

Zbog ograničenog broja učesnika mole se svi zainteresovani da prijavu učešća (ime prezime, naziv turističkog objekta / seoskog domaćinstva ili smeštaja, kontakt telefon i mejl) pošalju na office@raris.org ili jave na tel. 019/426-376.

Obuku realizuje RARIS u saradnji sa Turističkom organizacijom Kladovo kroz projekat „Edukacije u funkciji razvoja turizma istočne Srbije“, a finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,189PratilacaZaprati
1,251PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub